Forum graczy Delirium należących do gildii Earth Wariors
No coś jednak zrobić musimy jednak skoro każdemu zaczyna się nie podobać to co się dzieje - trzeba powołać urząd tzw. koordynatora (bo na moje pw jest znikomy odzew jeśli chodzi o sprawy gildii chyba, że ja coś przeoczyłem) - mam póki co jedną osobę na to stanowisko ale póki co chciałbym, żeby każdy sie wypowiedział na ten temat.
Z drugiej strony względny spokój się kończy, o czym się już prawie wszyscy - a najboleśniej Sivy - przekonaliśmy i dlatego trzeba obrać jakiś kierunek - albo dalej pakować każdy z osobna w swoje wioski co szczerze mówiąc jest krótkowzroczne albo robimy tak, że każdy buduje ustalone z góry techy wojskowe odpowiedzialne za jakąś gałąź wojska (np. jeden podnosi levele cyborgów a inny np. raptorów), albo będziemy systematycznie rozwijać naprzemian jednego potem następnego członka gildii.
Wcześniej już pisałem o tym ale teraz któraś z tych opcji musi wejść w życie, bądź też jeśli ktoś znajdzie inny lepszy pomysł.
ja się zgadzam, musimy współdziałać. Z tymi technologiami to dobry pomysł, będziemy rozwijali każdego na przemian, tym bardziej że technologie są drogie i samemu ciężko uzbierać. Ja rozwijam teraz cyborgi (14lvl) i intro (11Lvl), nastawiłbym się raczej na te pierwsze. Wtedy każdy z graczy przesyła zasoby do tego co ma rozwinąć technologie (genialne) oraz ci co mają konstruktorów wysyłają swoich deliryków celem przyspieszenia budowy. Tylko szefie to wymaga konsekwencji w działaniu i wytrwałości.
Technik
Nic dodać nic ująć
Już pisałem jakiś czas temu z Belionem na temat podnoszenia poziomu jednostek poprzez zbiórkę zasobów i to jest bardzo dobry pomysł.Ja myślałem nad produkcją raptorów ale po dogłębnej analizie licznych postów na forum ogólnym jest to nie opłacalne przy obecnych kosztach produkcji względem czasu i siły,w czasie produkcji jednego raptora mogę zrobić 120 trupów na wysokim poziomie więc wybór pozostaje jeden.A tak poza tym to czas zrobić porządek w gildii.
Dokładnie to 5 bo jeszcze wstrzymuje się z usunięciem przemop gdyż inwigilator by nam się bardzo przydał a innego nie mamy, chyba że komuś uda się zwerbować dobrego inwigilatora.